DE VLOERENTRENDS VOOR 2019!


DE VLOERENTRENDS VOOR 2019!

We zitten alweer in het najaar van 2018. Dat betekent dat we langzaam vooruit kijken naar de aankomende winter en uiteraard het nieuwe jaar. Een nieuw jaar betekent voor iedereen een nieuwe start met veel nieuwe vloerentrends. Wat hebben we uitgekeken naar de kleurkeuzes en vloerenpatronen die het aankomende jaar ons te bieden heeft.
Wij delen graag samen met u de nieuwste en mooiste vloerentrends van 2019!

De visgraat vloer: helemaal hot!

De visgraat vloer is weer helemaal hot in 2019. Het afgelopen jaar zagen we deze vloer alweer terug komen in de meeste woontrends. Inmiddels heeft de visgraat vloer, zowel in houten vloer als in  pvc vloeren, echt zijn comeback gemaakt. De visgraatvloer wordt massaal bij Albano Parket aangeschaft en toegepast in elke ruimte van de woning.

 

PVC vloeren ook in 2019 populair!

PVC vloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en ook in 2019 winnen ze een terrein. Ze complimenteren voornamelijk de botanische vloertrend, waarbij de zogenaamde 'Urban Jungle' een belangrijke rol speelt. Het gebruik van natuurlijke elementen in huis zijn zeer belangrijk het aankomende jaar. Combineer groen met stoere en natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe of aardewerk. Met een mooie PVC vloer maakt u het geheel helemaal af!

 

Terug naar het overzicht