Parket onderhoud

Vloeronderhoud van uw houtenvloer cq parketvloer

Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw parketvloer. Het is dan ook heel belangrijk om uw parketvloer een keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkomt u onnodige slijtage en stelt u het professionele schuurproces langer uit.

Het vloeronderhoud van uw parketvloer kan op een aantal verschillende manieren. Welke behandelingswijze specifiek de beste is voor uw vloer is afhankelijk van de afwerking en houtsoort.

Het vloeronderhoud van uw parketvloer is enigszins zelf uit te voeren, indien u zelf weinig of geen ervaring heeft voor het vloeronderhoud kan indien gewenst, onze parketspecialisten dit ook voor u verzorgen.

Polijsten en behandelen van uw parketvloer

Als uw parketvloer een bepaalde vervuilingsgraad vertoont, maar wel in een goede staat verkeert, dan hoeft het stofvrij schuren van uw parketvloer geen optie te zijn. Het is dan mogelijk om uw parketvloer te strippen, polijsten en te behandelen met een nieuwe lak, was, olie- of hardwaxlaag, waardoor het de uitstraling van de parketvloer ten goede komt.

Deze behandeling is minder intensief en eenvoudiger uit te voeren en kosten besparend. Zo blijft u weer de trotse bezitter van uw prachtige parketvloer.


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht