Alsicuro Parket

Alsicuro parketvloeren voor sfeer en comfort 

Met dit 2 laags systeem kunt u de sfeervolle karakteristieke eigenschappen van een traditionele parketvloer evenaren. Alsicuro Parketvloeren is een spijkerloze parketsysteem en is door de speciale opbouw van het systeem zeer geschikt om zowel zwevend als vast te leggen en dus uitermate geschikt voor projecten zoals showrooms, kantoren, danszalen, restaurants, schepen, musea’s of appartemente. Maar ook in uw woonhuis waar tijddruk een belangrijke rol speelt.

Het leggen van Alsicuro parketvloeren

Alsicuro Parketvloeren kan indien mogelijk rechtstreeks worden verlijmd op een anhydrietvloer en betonvloer. Soms komt dit beter uit, bijvoorbeeld wanneer u afhankelijk bent met de hoogte verschillen van diverse andere vloeren. Dankzij de mes- en groefverbinding ontstaat een perfect passend resultaat. Alsicuro Parketvloeren worden vanaf fabriek geschuurd, gepolijst en afgewerkt in de hardwax olie. Zo heeft u in een dag een parketvloer voor uw leven.

Dempende ondervloeren

Albano Parket Arnhem beschikt over een ondervloersysteem die het confort en de akoestiek van het lopen aanzienlijk bevorderd. Het materiaal is warmte isolerend, heeft een geluiddempende werking en de opgewekte spanning van de parketvloer ( b.v. Alsicuro parketvloeren ) wordt aanzienlijk verminderd en naar de grond afgevoerd.

Door de goede dempende werking van de ondevloer constructie is dit systeem goed toe te passen in kantoren, vergaderruimtes, congreszalen, dansscholen en appatementen waar de akkoestiek een belangrijke rol bepalend is. Deze dempende ondervloeren zijn gecertificeerd.

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht