Parket vloeren

 

Albano Parket Arnhem verkoopt Parketvloeren die passen bij elke stijl 

Parket is duurzaam, sfeerbepalend en toepasbaar in elk interieur. Parket heeft een gunstig effect voor een behaaglijk woon of werk klimaat. De vloer voelt warm aan en is natuurlijk. Je kunt wel zeggen een ambachtelijke parketvloer leeft en is dan ook een verstandige investering die zich loont. Sterker nog, een ambachtelijke parketvloer behoudt zijn waarde, zelfs als men na vele jaren een andere inrichting kiest.

Natuurlijk is parket trendgevoelig. Er is in de loop der jaren veel bij gekomen en soms veranderd aan kleuren, legpatronen en in houtsoorten. Toch is parket altijd tijdloos. Een parketvloer zoals we die honderd jaar geleden al legden, is nog steeds heel goed te combineren met een strakke, moderne inrichting, bijvoorbeeld in combinatie met woonbeton of pvc vloer.  Dat is de kracht van ambachtelijk parket. De enorme veelzijdigheid en de oneindige mogelijkheden.

Patroon vloeren

Ambachtelijk Parket is uitermate geschikt om de mooiste patroonvloeren mee te maken. Het aantal mogelijkheden is onbeperkt, daarbij opgeteld de 40 houtsoorten waarin de patronen geleverd kunnen worden, kunnen we zeggen dat het aantal patronen oneindig is. Mocht u zelf het idee hebben om uw eigen parketvloer te ontwerpen, dan is dat ook mogelijk. Het enige wat u moet doen is een tekening van uw eigen patroon inleveren bij Albano Parket Arnhem. Wij zullen dan met u in overleg de mogelijkheden bespreken en uw eigen parketvloer maken.

Redenen genoeg voor u om te kiezen voor een parketvloer van Albano Parket Arnhem, gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal.

Bij Albano Parket kunt u terecht voor:

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten